Osztályszínjátszó Fesztivál - Úrilány szobát keresA 3.a idén először lépett fel az osztályszínjátszó fesztiválon. Rejtő Jenő: Úrilány szobát keres című darabját adták elő a fesztivál utolsó két napján.

Rengetegen voltak, aki későn jött, annak már nem is nagyon jutott hely.

A díszlet jó volt ugyan, de nagyon sokat kellett változtatni rajta egy felvonás alatt. Mikor először egy ilyen miatt összehúzták a függönyt, mindenki azt hitte, hogy szünet van. Szerencsére a technikusok jól kezelték a helyzetet, ezért ilyen máskor nem fordult elő.

A két főszereplő, Dr. Lukács (Jassó Gergely) és Székely Klári (Aszódy Dorka) játéka tetszett a legjobban. Remekül játszották el a szerepeiket, mindig azt tették, amit kellett. Rajtuk kívül még tetszett Dr. Mohácsi (Schimert Tamás) szereplése is. Teljesen elengedte magát a színpadon, a legtöbb poén tőle származott.

A jelmezek is tetszettek, főleg a lányok ruhái. A rendezők minden téren jó munkát végeztek, nagyon jól összerakták a darabot.

article_image_3901.jpg

Varga Barnabás felvételegaléria megtekintése

Persze volt pár hiba is.... a szöveget többször is elrontották, volt, amikor velünk, nézőkkel együtt elnevették magukat a színpadon, meg amikor valaki leesett a színpadról... de ilyenek bármelyik előadás alatt előfordulhatnak.

Szerintem elsőre nagyon jó volt, nekem nagyon tetszett, és szerintem így van ezzel az a rengeteg ember is, aki látta a darabot. Alig várom, hogy jövőre is megnézhessem őket!

article_image_3902.jpg

Varga Barnabás felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék