Osztályszínjátszó Fesztivál - A lóvátett városIdén a színjátszó hetet a 4.b. osztály előadása zárta, akiket a péntek esti előadáson kívül a csütörtöki délutánon is láthattunk. S akik Mark Twain A lóvátett város című darabját adták elő átdolgozva.

A színpad felépítése rendkívül jó volt, a díszlet szép volt és illett a szereplők ruháihoz is. Az átdolgozás könnyen érthető lett, és humoros részeket szőttek bele.

Az egyetlen negatívum az előadásban az volt, hogy egy kicsit rövidnek találtuk, de ez nem feltétlen az ő hibájuk.

A szereplőknek a jó ruháikon kívül még az a kiemelkedő tulajdonságuk is volt, hogy beleélték magukat a szerepükbe, és ezáltal életre kelt a darab. A hangeffektusok és az aláfestő zene még ötletesebbé varázsolta a darabot.

A történet arról szólt, hogy egy becsületesnek hitt városban mindenkit a pénz érdekel, és senki sem becsületes, persze végül lelepleződnek.

article_image_3951.jpg

Varga Barnabás felvételegaléria megtekintése

Összességében remeknek találtuk az előadást, és nem csak mi voltunk ezen a véleményen a darabbal kapcsolatban, hanem a szünetben megkérdezett nézők is, és ezt az is mutatta, hogy többször is visszatapsoltuk a szereplőket. Szerintünk a színjátszó héten ez volt az egyik legjobb darab!

article_image_3952.jpg

Varga Barnabás felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék