Átadták a Dr. Mayer Zsolt Alapítvány idei díjátA ballagási ünnepségen Dr. Mayer Ákos, az elhunyt Dr. Mayer Zsolt testvére idén tizenharmadik alkalommal nyújtotta át a díjat.

A 2001-2002-es tanévben kezdte meg működését iskolánkban a Dr. Mayer Zsolt Alapítvány. Dr. Mayer Zsolt 1983-87-ig tanult kiemelkedő eredménnyel a Toldy Ferenc Gimnáziumban, ezt követően pedig orvosi tanulmányokat folytatott. Az egyetem elvégzése után sajnos csak rövid ideig gyakorolhatta hivatását, mert egy gyógyíthatatlan betegség végett vetett fiatal életének. Emléke megőrzésére családja 2001-ben alapítványt hozott létre, az alapító okirat azt a célt fogalmazza meg, hogy minden évben az a tanuló kapja meg az alapítvány díját, aki biológia tantárgyból a legjobb teljesítményt nyújtotta. A ballagási ünnepségen Dr. Mayer Ákos, az elhunyt Dr. Mayer Zsolt testvére idén tizenharmadik alkalommal nyújtotta át a díjat. Az idei díjazott Pintér Anna 6.b osztályos tanuló.

Ezúton is szeretnénk kérni mindenkit, hogy aki az alapítvány céljait támogatásra méltónak találja, lehetőségei szerint segítse annak működését.

Az alapítvány bankszámlaszáma: 11706016-20807562
Az alapítvány adószáma: 18105588-1-41

Molnár Péter

A kuratórium elnöke

kapcsolódó archív cikkek

címkék