Gyere velünk Angliába!Legalább másodikos vagy és tanulsz angolul? Szeretnél egy igazán életre szóló, meghatározó élményt szerezni toldys éveid alatt? (Ez nem vicc!) Szeretnél egy igazi angol családnál lakni 8 napig? Szeretnéd látni az igazi, hamisítatlan Angliát? (Nem a szokott helyeket, ahová a turisták járnak?)

Szeretnéd kipróbálni az angol ételeket? Érdekel Stonehenge? Szeretnéd látni a helyet, ahol Artúr király született? Szeretnél ülni a Kerek Asztal Lovagjainak asztalánál? Mit szólnál egy kis londoni városnézéshez, úgy, ahogy Londont még sohasem láttad? Szeretnél fürödni a tengerben a felejthetetlen angol Riviérán? (Ez sem vicc!) Ha velünk jössz, mindezt látni fogod és még mennyi minden mást, amit lehetetlen mind felsorolni!

Délelőtt élvezetes, színes angolórák (garantáltan nem uncsi nyelvtanozás!) vérprofi angol anyanyelvi tanárokkal. Délután kirándulások remek helyekre. És este egy igazi angol család vár haza!!!

Devon, az igazi Anglia! Egy gyönyörű kisváros, Bideford és az elképesztő vidék: Devon és Cornwall, a kalózok földje! Egy hely, ahol az igazán jó fej angolok laknak! (ez sem vicc!) Egy hely, ahová csak kevesen jutnak el!

Ne félj, ha az angolod nem tökéletes- mire hazajössz, garantáltan jobb  lesz!

Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Kérdezd meg azokat, akik már voltak! Ott vannak körülötted azok a toldysok, akik már jártak Devonban és hatalmas élmény volt nekik! Legyél te is egy közülük! De vigyázz, ha nem sietsz, lemaradsz: már csak néhány hely maradt… (Ez sem vicc!)

Időpont: 2016. augusztus 20-31.
(hogy jól kezdődjön a suli!)

Részvételi díj (nagyon jutányos ár mindezért, gondolj bele) mindössze 220.000 Ft

Jelentkezés: személyesen az angoltanárodnál, vagy  e-mailben: esemius@gmail.com

img_2295-2016-03-16-14-03.jpg

galéria megtekintése

img_2898-2016-03-16-14-03.jpg

galéria megtekintése

img_2929-2016-03-16-14-03.jpg

galéria megtekintése

kapcsolódó archív cikkek

címkék