Nevelőtestületi záróértekezlet


Írta:

Fotók:

Makra Tamás

Június 24-én - a tankerületi igazgató asszony, Hajnissné Anda Éva jelenlétében - a nevelőtestület számos tagja vehetett át elismerést Porogi András intézményvezetőtől.

Először a tantestület két távozó tagjától búcsúztunk. Papp Judit 1991 óta tanít a Toldyban. Aligha túlzó állítás, hogy az azóta eltelt években az iskola egyik oszlopává vált segítőkészsége, pontossága és kiemelkedő munkabírása révén. Fájó szívvel, de megértéssel fogadtuk döntését, hogy a jövőben máshol folytatja pályafutását. A tanárnőtől - az igazgató mellett - a nevelőtestület is búcsúzott, ajándékunkat Molnár Péter igazgatóhelyettes adta át.

Bauernhuber Enikő egy évig tanított francia nyelvet a Toldyban, ezúton kívánunk további sikereket neki.

A következőkben elismerést vehetett át a két hatodikos osztályfőnök, Gorovené Cleve Krisztina és Léránt Erika, a tehetséggondozásban eredményes kollégák - Dulin Krisztina, Eck Júlia, Makra Tamás, Novák Gábor, Pelényi Petra és Szarkowicz Judit -, valamint az iskola működéséhez való kiemelkedő hozzájárulásáért Hobotné Molnár Erika, Komárik Anna, Lauf Lászlóné, Molnár Péter és Takács Zoltán.

A díjazottaknak gratulálunk!

img_4753-2017-06-30-16-56.JPG

Makra Tamás felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó archív cikkek

címkék