PLUSZ 1 SZENDVICS – ezúttal másként



Január 21-én plusz 1 helyett plusz 475 szendvics készült!

Iskolánk 3. éve vesz részt a Budapest Bike Maffia által kezdeményezett Plusz 1 szendvics akcióban. A keddi napokon még egy szendvicset becsomagolunk a sajátunk mellé a hajléktalanok és rászorulók számára. Mivel nevelési céljaink között nagyon fontos szerepet játszik a kiszolgáltatottak iránti szolidaritás érzésének megerősítése, ez a program nagyon fontos számunkra.

A kezdeményezés elindítója és motorja, Gerencsérné Hobot Krisztina tanárnő felhívására ezen a rendhagyó kedden, amikor az iskola tanulóinak jelentős része sítáborban volt, közös szendvicskészítésbe fogtunk az első órában. Az osztályok maguk gondoskodtak az alapanyagokról, majd az ebédlőben közösen feldolgoztuk azokat egy jó hangulatú közös munka során.

Az eredmény magáért beszél: a szorgos kezek munkája, a lelkes kenegetés a vártnál is szebb eredményt hozott. A futár ezúttal 475 darab szendviccsel, sok-sok gyümölccsel és egyéb finomsággal távozhatott.

SZÉP VOLT, TOLDY!

img_4571-2020-01-24-11-22.JPG

Bajnok Vencel felvételegaléria megtekintése

Reméljük, hogy ez az akció új lendületet ad az egész programnak, és még többen tesznek keddenként plusz egy szendvicset az uzsonnájuk mellé.

Köszönet minden résztvevőnek a példás együttműködésért és a lelkesedésért!

Mondatok a részvevőktől:

img_4578-2020-01-24-11-22.JPG

Bajnok Vencel felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék